Het draait allemaal om onderzoek ...

Doofheid en gehoorverlies wereldwijd

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie heeft meer dan 5% van de wereldbevolking (466 miljoen mensen) gehoorverlies. Deze aantallen zullen naar verwachting snel toenemen. Gehoorverlies is het meest voorkomende aangeboren defect en treft 3 van de 1000 pasgeborenen. Ter illustratie, iedere minuut wordt ongeveer één baby geboren die lijdt aan gehoorverlies.

Implementatie en wetgeving

Op dinsdag 12 april 2016 heeft de Eerste Kamer met staatssecretaris Van Rijn gedebatteerd over de ratificatie van het VN-Verdrag inzake de rechten van personen met een handicap. In juli 2016 werd de VN-overeenkomst over de rechten van personen met een handicap geratificeerd. Een mijlpaal voor alle mensen met een handicap! Later keurde de Tweede Kamer het Toegankelijkheidsdecreet goed dat regels bevat met betrekking tot algemene toegankelijkheid voor mensen met een handicap. De volgende stap is de implementatiefase, die staat voor de introductie van een nieuwe standaard of een nieuw beleid.

Tourisme 

Op 27 september 1980 werden de termen toerisme en toegankelijkheid eerst verbonden door de Verklaring van Manilla en later uitgewerkt door de Wereldorganisatie voor Toerisme. Toegankelijk toerisme stelt mensen met beperkte mobiliteit, visie, gehoor en cognitieve dimensies van toegang in staat om onafhankelijk te functioneren door het leveren van producten, diensten en omgevingen.

Consumentengedrag

Volgens de statistieken van het ministerie van Cultuur, Media en Sport van de Britse regering worden gehandicapten vaste gasten na het vinden van een toeristische faciliteit die past bij hun behoeften; ze hebben de neiging om langere pauzes te nemen, dus meer geld uit te geven per reis. Volgens Jim Tobias, president van een bedrijf in toegankelijke producten: "mensen met een beperking hebben de neiging om merkevangelisten te worden voor het merk waar ze van houden. Een consument zonder handicap zou bij tevredenheid gemiddeld zo'n tien mensen vertellen over het product; iemand met een beperking deelt zijn enthousiasme daarentegen gemiddeld met honderd mensen. 


De VN - Sustainable development goals.

De Verenigde Naties: "In september 2015 keurde de Algemene Vergadering de Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling goed. Hierin staan 17 doelstellingen voor duurzame ontwikkeling, voortbouwend op het principe "niemand achter te laten". De SDG's zien ook op mensen met een handicap. Hoewel het woord 'beperking' niet rechtstreeks in alle doelen wordt genoemd, zijn de doelen wel degelijk relevant om de inclusie en ontwikkeling van personen met een handicap te waarborgen. De onlangs geïmplementeerde Agenda voor duurzame ontwikkeling 2030 houdt een diepe belofte in voor mensen met een handicap waar ook ter wereld. "

Good Health and Well-being.

We promoten een gezond leven en het welzijn voor iedereen van alle leeftijden, ook minderheidsgroepen zoals doven. Zorg ervoor dat dit betekent dat ze de mogelijkheid hebben om een ​​normaal leven te leiden. Een die een overnachting in een hotel omvat, zonder zorgen over de veiligheid. Heary voorziet hotelkamers van de noodzaak om een ​​veilig en aangenaam verblijf te bieden aan degenen die niet of nauwelijks kunnen horen.

Industry, Innovation and Infrastructure.

Wij staan ​​voor innovatie. Het bouwen van een nieuwe infrastructuur in een altijd veranderende industrie die er is geweest sinds het Romeinse Rijk. Innovatie, omdat deze groep mensen niet wordt erkend door de hotelbranche. Wij willen dat zij zich gehoord en gewaardeerd voelen. Wij streven naar een nieuwe infrastructuur; de nieuwe standaard voor hotels, bestaande uit technologische voorzieningen en goed opgeleid personeel.

Reduced Inequalities.

Na de Nederlandse bekrachtiging van het VN-Verdrag inzake de rechten van personen met een handicap, moet het hotelwezen zijn voorbeeld volgen en de vermindering van ongelijkheden nastreven. Door doofvriendelijke hotelkamers te creëren, biedt u de dovengemeenschap de mogelijkheid om net zo goed te genieten van een goed nachtverblijf als een persoon zonder handicap.

Inkomend Toerisme top 4 - 2019 Nederland 

Duitsland

Inwoners: 82 miljoen
Slechthorenden: 10 miljoen
Est. doven: 80 duizend

Engeland

Inwoners: 66 miljoen
Slechthorenden: 11 miljoen
Est. doven: 55 duizend

België

Inwoners: 11 miljoen
Slechthorenden: 1,1 miljoen
Est. doven: 10 duizend

Amerika

Inwoners: 325 miljoen
Slechthorenden: 37 miljoen
Est. doven: 1 miljoen

Statistieken Nederland

Inwoners: 17 miljoen
Slechthorenden: 1,7 miljoen
Geschatte doof: 15 duizend